Thursday , 18 January 2018
Trinidad

Trinidad

Trinidad este un oras din centrul Cubei, aflat foarte aproape de tarm. Este un oras fondat in 1514 de Diego Velasquez de Cuellar si in prezent apartine de provincia Spiriti Sanctus. Acesta este unul dintre cele mai bine conservate orase coloniale din tara si a intrat in patrimoniul UNESCO inca din 1988.

Ceea ce te socheaza aici este amalgamul de culori. Casele sunt vopsite in culori vii, iar pe strazi se aud formatii cantand, sunt numerosi pictori, artisti si artizani. Numeroasele baruri si restaurante de aici au bauturi locale cum ar fi cocktailuri mojito, cuba libre, pina colada, rom Havana Club sau platouri cu fructe de mare si languste uriase.

Strazile sunt pavate cu pietre de rau si toata ziua pot fi vazuti trecand ‘guajiros’ calare. Unii cu oferte de plimbari pe dealurile din zona, altii pur si simplu cu treaba in oras. Putinele masini care au voie in oras sunt cele care intregesc peisajul cubanez: Chevrolet din anii ’50, Ford sau Plymouth din aceeasi perioada.

Daca va veti decide sa petreceti cateva zile aici, puteti alege una dintre numeroasele Casa Particolar, unele amplasate chiar in centrul orasului, in cladiri cu valoare istorica. Eu am ales Casa Ruben y Laura, la 50m de centrul orasului. Din pacate, absenta internetului face dificila comunicarea cu cei de acolo, daca va ganditi la o rezervare. Raspunsul la e-mailuri vine la 3-4 zile daca aveti noroc, dar raspund la telefon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

* Fotografiile sunt realizate cu un aparat Olympus OMD EM-1, oferit spre testare de Olympus Romania. Obiectivele folosite sunt 12mm 2.0, 75mm 1.8 si 12-40mm 2.8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top

Weather forecast by WP Wunderground & Denver Snow Removal

Descargar musica