Monday , 19 February 2018
4000 de Insule

4000 de Insule

V-ati imaginat vreodata un loc in care sa nu va deranjeze nimeni? Sa puteti citi o carte pe malul unei ape in hamac, sa priviti cea mai mare cascada din Asia de Sud-Est si sa vedeti delfini de apa dulce? Acest loc exista si se numeste 4000 de Insule.

Aflata in zona de sud a Laos-ului, chiar langa granita cu Cambogia, 4000 de insule este o zona vestita pentru atmosfera linistita si privelistile fantastice pe care le puteti gasi aici.

Cum se ajunge? Foarte simplu, zburati pana in Vientiane si de acolo luat un autobuz pana la Si Phan Don (4000 Islands). De acolo luati o barca peste Mekong (la Ban Nakasang) si treceti pe una dintre cele doua insule, Don Khone sau Don Det.

Optiunile in continuare sunt foarte simple. Gasiti primul bungalow pe malul apei (5 usd probabil pentru 2 persoane), scoateti o carte din rucsac si asezati-va pe malul apei la citit intr-un hamac. Daca este prea cald, intrati in apa pentru o scurta baie, Mekongul este foarte linistit aici. Dar nu va lasati dusi de curent pentru o distanta prea mare, pentru ca urmeaza vestitele cascade Khone Pha Pheng.

Si Phan Don este o destinatie ideala pentru o saptamana cel putin. Alte activitati pe insula ar fi o vizita la cascada Khone Pha Pheng (cea mai mare din Asia de Sud-Est) sau observarea delfinilor de apa dulce.

DSC_2219Khone Pha Pheng este o cascada fabuloasa, care a fost si subiectul mai multor repartaje pe NG si al unui film realizat de BBC in urma cu cativa ani. Pentru a vedea de mai aproape cascada, puteti trece peste cateva punti subrede de bambus, cu torentul impresionant sub picioare. Nu vreti sa alunecati aici, este o adevarata masina de tocat. Mai departe, puteti gasi mici piscine naturale chiar langa cascada, iar mai jos de aceasta sunt si locuri unde puteti inota.

Cum ajungeti in Laos cel mai simplu si cel mai ieftin? Ce medicamente si vaccinuri este bine sa aveti la voi? Cat costa? Vizitati sectiunea Utile.

DSC_2212 DSC_2202 DSC_2173 DSC_2127 DSC_2117 DSC_2089 DSC_2085 DSC_2084 DSC_2074 DSC_2070

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top

The forecast for Bucharest, Romania by Wunderground for WordPress

Descargar musica